Σε μια κατσαρόλα ρηχή και φαρδιά βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει.
Ρίχνουμε μέσα τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο να τσιγαριαστούν.
Προσθέτουμε τα χόρτα, καθαρισμένα, πλυμένα και κομμένα, όσα είναι μεγάλα.
Ανακατεύουμε, αφήνουμε να μαραθούν και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Αφήνουμε αρχικά να πιούν τα υγρά τους και στη συνέχεια να τσιγαριστούν.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν είναι έτοιμα βάζουμε σε σαγανάκια, κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τον καβουρμά, κάνουμε μια « φωλιά στοκέντρο των χορταρικών, σπάμε ένα αυγόμάτι στην λακουβίτσα και βάζουμε στον φούρνο, στους 180c μέχρι να ψηθεί το αυγό και ο καβουρμάς.