Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε στο ψυγείο να ενσωματωθούν οι γεύσεις για περίπου μια ώρα.
Στο μεταξύ απλώνουμε το φύλλο και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα σχήματα στο μέγεθο ςπου επιθυμούμε (συνήθως είναι μικρό). Με ένα κουταλάκι βάζουμε γέμιση στο κέντρο και κλείνουμε από τα πλάγια με ανοιχτό το κέντρο, σαν βαρκούλες.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί, προσθέτουμε τον ζωμό και τα τοποθετούμε με την σειρά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, πάνω κάτω, βάζοντας το ταψί στην κάτω πλευρά του φούρνου, στους 160c για 35΄περίπου.