Βάζουμετο μισό μέλι και το γάλα σε μια κατσαρόλασε χαμηλή φωτιά , ανακατεύοντας συνέχειαμέχρι να βράσει.
Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε τους κρόκους και το υπόλοιπο μέλι και τα χτυπάμε με ένα σύρμα μέχρι να ασπρίσουν.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα γάλακτος και ανακατεύουμε συνέχεια. Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει να δένει.
Έχουμε βάλει τις ζελατίνες σε κρύο νερό να φουσκώσουν.
Όταν δέσει το μείγμα το περνάμε από λεπτή σήτα και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες για να λειώσουν.
Βάζουμε το σκεύος σ’ ένα μεγαλύτερο με πάγο και νερό.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα βαθύ σκεύος να δέσει.
Ανακατεύουμε το μείγμα να κρυώσει και να αρχίσει ναδένει.
Μόλις γίνει αυτό προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ενσωματώνουμε.
Αδειάζουμε σε μια φόρμα και βάζουμε στο ψυγείο ναπ ήξει. Όταν γίνει αυτό βάζουμε από πάνω καρυδάκι μαζί με το σιρόπι.
Σσ. Εναλλακτικά μπορούμε να στραγγίσουμε τα καρυδάκια, να ψιλοκόψουμε τα μισά και να τα βάλουμε μέσα στο μείγμα. Από πάνω γαρνίρουμε με μισά καρυδάκια.